Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Uitleg Mijn.Consumind


Mijn.Consumind werkt eenvoudig. Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken staat alle informatie, die u al eerder bij ons heeft ingevoerd, al voor u ingevuld. Zijn er gegevens veranderd? Dan past u deze eenvoudig aan. Uw persoonlijke gegevens vindt u rechts in beeld. Onder het kopje mijn gegevens. Hieronder staan u gegevens ingevuld, waaronder de knop ‘Wijzig uw gegevens staat’. Nadat u uw gegevens heeft aangepast klikt u op opslaan. 

 

Daaronder ziet u Mijn gezin staan. Omdat er per gezinslid verschillende contracten kunnen zijn, kunt u ook uw gezinsleden invoeren. Dat is wel zo handig; zo heeft u overzicht over alle contracten van al uw gezinsleden. Wij houden voor u in de gaten of uw contracten aflopen, geven advies en helpen u met de overstap. Er is zelfs ruimte voor uw huisdier. Klik op wijzig informatie bij het kopje Mijn gezin, vul de ontbrekende informatie van uw gezinsleden in en klik vervolgens op opslaan.
 

 

In het midden van de pagina ziet u de diverse onderdelen, zoals energie, verzekeringen en internet, tv en bellen. Hier wijzigt u eenvoudig de gegevens van uw contracten. U ziet door het percentage bij het onderdeel hoeveel informatie er al is ingevuld. Hoe dichter u bij de 100 procent komt, des te beter. U heeft het beste overzicht, altijd en overal beschikbaar via uw smartphone, het helpt ons om u van het beste advies te voorzien en de zaken voor u in orde te maken.

 

 

Onderaan de pagina kunt u meer onderdelen op uw persoonlijke pagina toevoegen, bijvoorbeeld uw sportabonnementen. Heeft u een per ongeluk een onderdeel gewist, doordat u op het kruisje rechts van het product geklikt? Geen zorgen, als u het onderdeel weer toevoegt zijn uw gegevens weer beschikbaar.De volgorde van de onderdelen worden getoond op basis van het eerst aflopende contract. 
 
 

 

Ook zorgen wij ervoor dat u per mail of door een telefoontje van onze specialisten herinnerd wordt als er een contract afloopt, wel zo handig. Heeft u tijdens het gebruik van Mijn.Consumind vragen? Bel ons dan op 030-7009 727 of stuur een mail naar lianne@consumind.nl. Wij wensen u veel plezier met het gemak dat Mijn.Consumind u biedt.