Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Afgelopen: Maak kans op een jaar gratis energie


Vorig jaar vierde Consumind zijn 5e verjaardag en wie jarig is deelt uit! Consumind heeft in 2016 10 keer een jaar gratis energie weggegeven. Na een groot succes en veel blije consumenten, kun je ook dit jaar weer kans maken op een jaar gratis energie! Consumind verloot onder alle deelnemers aan deze actie een jaar gratis energie. Win je deze prijs? Dan heb je het komende jaar geen kosten voor de levering van gas en stroom in jouw woning. Prettig geregeld! 

Benieuwd naar de winnaars van vorig jaar? Bekijk hier alle winnaars en lees hun verhaal. 

Hoe kun je mee doen?

  1. Laat je gegevens achter via de 'een jaar gratis stroom' actie;
  2. Klik op versturen en je gegevens worden bekend in onze database. Hiermee ga je automatisch akkoord met de voorwaarden die voor deze actie gelden;
  3. Je kunt hierna een telefoontje verwachten van een van onze energiespecialisten voor een vrijblijvend aanbod om te besparen op je energiekosten. Ga je in op het aanbod en stap je over dan krijg je een maand gratis stroom. 
  4. Onder alle overstappers wordt een jaar gratis stroom verloot.  

Wij verwerken uw gegevens volgende de Wet Bescherming Persoonsgegevens en in overeenstemming met onze privacy policy. Wil je na het insturen van je gegevens toch niet meer meedoen aan de actie en niet meer in onze database bekend zijn? Dan kun je dit aangeven door een mail te sturen naar klantenservice@consumind.nl o.v.v. uw postcode en huisnummer of via telefoonnummer 030 - 7009 727 Wij zullen dan direct je gegevens verwijderen. Uw aanspraak op de prijs zal dan wel komen te vervallen.