Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Consumind helpt je ook tijdens je verhuizing

Ga je lekker dagjes uit tijdens je vakantie, of zit je voor de buis om de Olympische Spelen in de gaten te houden? Of misschien gebruik je je vakantie wel om te gaan verhuizen. De eerste twee zijn leuk en ontspannend; een verhuizing is wel leuk, maar verreweg van ontspannend. Je moet ervoor zorgen dat je energie goed is geregeld, je nieuwe woning goed verzekeren en dan wil je ook nog graag internetten en televisie kunnen kijken in je nieuwe huis. Stijgt je stresslevel al? Geen zorgen, we helpen je om alles prettig geregeld te hebben!

Energie om te gaan klussen in je nieuwe huis

Het afschuwelijke bloemetjesbehang in de woonkamer wil je het liefst zo snel mogelijk weg hebben. Toegang tot stroom is dan wel handig, zodat je gelijk met de stoommachine het behang kan verwijderen. Goed nieuws, dat kan ook gewoon. De daadwerkelijke levering van stroom en gas wordt verzorgd door de netbeheerder, de energieleverancier koopt stroom en gas in en verzorgt de administratie. Je moet wel zo snel mogelijk een energieleverancier op het nieuwe adres hebben. Je kunt ervoor kiezen om je energiecontract mee te nemen van de oude woning naar de nieuwe woning. Vervolgens kun je overwegen om een overstap te maken, als er een leverancier een beter contract heeft. Heb je nog helemaal geen energieleverancier? Ook dan kijken onze financiële assistenten graag voor je welk energiecontract het beste is voor je nieuwe woning.

Bekijk ook onze checklist verhuizen en energie. Zo weet je dat alles goed zit, voordat je verhuist.

Verzekeringen voor je nieuwe woning

Voor je nieuwe woning wil je ook dat je opstalverzekering en inboedelverzekering wel de juiste dekking hebben. Want het zal je maar gebeuren dat er tijdens het klussen iets duurs kapot gaat, waardoor je een flinke schade oploopt.  Daar zit je echt niet op te wachten, de verhuizing is al duur genoeg. Onze financiële assistent van de afdeling verzekeringen kijkt graag met je mee voor de verzekeringen van je nieuwe woning. Prettig geregeld.

Internet, tv en bellen in je nieuwe huis

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk op je WiFi kunnen in je nieuwe woning en trots alle foto’s van je nieuwe huis delen met vrienden en familie via Whatssapp en Facebook. Als je huidige provider niet de diensten kan leveren op je nieuwe woning, dan kun je deze opzeggen en kiezen voor een andere provider. Hulp nodig bij het kiezen? Geen probleem, onze financiële assistenten staan voor jou klaar.

Bekijk ook de checklist verhuizen en internet, tv en bellen.

Hypotheek nodig?

Ben je nog niet verhuist, heb je wel een droomhuis op het oog? Consumind Finance helpt je ook graag om te kijken of het huis binnen je budget valt. We brengen je graag in contact met een onafhankelijke adviseur

afbeelding: Consumind helpt je ook tijdens je verhuizing van LuckyImages/Shutterstock.com