Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Bewindvoering

Overstappen naar een ander energie- of telecomcontract is voor cliënten die onder bewind staan niet altijd eenvoudig. Ook het oversluiten van schade- en zorgverzekeringen, kan complex zijn. Er gelden vaak afwijkende regels en voorwaarden, hogere tarieven en soms zelfs een risico-opslag. En vooral voor u als bewindvoerder gaat er vaak enorm veel werk zitten in het begeleiden van dit proces, het corrigeren van zaken die fout gaan of u loopt vast in de communicatie. Consumind maakt dit simpeler en neemt het grootste gedeelte van het werk uit handen.

Uniek platform

Consumind zorgt ervoor dat uw administratieve druk en de tijd die u daar aan kwijt bent, drastisch teruggebracht wordt. We hebben in samenwerking met bewindvoerders een overzichtelijk platform ontwikkeld en met marktpartijen in energie, telecom en verzekeringen afspraken gemaakt die het werk voor u als bewindvoerder een stuk eenvoudiger maken. Naast de financiële voordelen voor cliënten, proberen we u met het platform en het team wat daar achter staat volledig te ontzorgen. We analyseren de lopende contracten en brengen meteen in kaart welke besparing er te behalen valt. Kan het bij een andere partij goedkoper, tegen betere voorwaarden of dekkingen? Dan nemen wij het denk-, regel- en administratieve werk van u over.

Meer informatie

Wilt u zien hoe ons platform voor u werkt? We komen graag bij u langs om meer over de werkwijze en voordelen van ons platform te vertellen. Laat uw gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met u op om een kennismakingsgesprek in te plannen. U kunt ook direct telefonisch contact met ons opnemen. We zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 bereikbaar op 030 - 2270 700.

Over Consumind

Consumind helpt om te besparen op de grote vaste lasten binnen het huishouden. Onze financiële assistenten bekijken de huidige situatie en adviseren over besparingen en andere verbeteringen in voorwaarden of dekkingen. Wij verzorgen vervolgens de gehele overstap voor u.

Sinds 2011 hebben we al ruim 800.000 gezinnen geholpen met onze dienstverlening.

 

Voordelen Bewindvoerder

 • Eenvoudig platform met persoonlijke ondersteuning
  *
 • Alle contracten van alle cliënten op één plek
 • Ontwikkeld in samenspraak met bewindvoerders
  *
 • Groepsverwerking of individuele overstap
  *
 • Eigen contactpersoon met direct telefoonnummer
  *
 • 100% AVG-proof