Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Philips Hue pakket t.w.v. 200 euro


Bespaar op je energiekosten en maak daarmee direct kans op een Philips Hue Pakket t.w.v. 200 euro! Dit pakket biedt je de gelegenheid om op elk moment de gewenste sfeer te creëren. Drie Led-lampen, bestuurbaar met telefoon, tablet of laptop en op afstand, zijn een perfecte aanvulling op je inrichting. Benieuwd naar de winnaars van vorige acties? Bekijk hier alle winnaars en lees hun verhaal.      

 Philips Hue Startpakket t.w.v. 200 euro

  • 3 hue LED-lampen: Warm wit, Helderwit, Daglichtwit
  • Stroomadapter
  • Ethernetkabel
  • Brug 
 

*Op deze actie geleden de algemene voorwaarden.


Hoe kun je mee doen?

  1. Laat je gegevens achter via de 'Actie Philips Hue pakket' actiepagina;
  2. Klik op versturen en je gegevens worden bekend in onze database. Hiermee ga je automatisch akkoord met de voorwaarden die voor deze actie gelden;
  3. Je kunt hierna een telefoontje verwachten van een van onze energiespecialisten voor een vrijblijvend aanbod om te besparen op je energiekosten. 
  4. Onder alle overstappers wordt een Philips Hue pakket t.w.v. 200 euro verloot. 

Wij verwerken uw gegevens volgende de Wet Bescherming Persoonsgegevens en in overeenstemming met onze privacy policy. Wil je na het insturen van je gegevens toch niet meer meedoen aan de actie en niet meer in onze database bekend zijn? Dan kun je dit aangeven door een mail te sturen naar klantenservice@consumind.nl o.v.v. uw postcode en huisnummer of via telefoonnummer 030 - 7009 727 Wij zullen dan direct je gegevens verwijderen. Uw aanspraak op de prijs zal dan wel komen te vervallen.