Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Maak kans op een MiniCruise naar Newcastle voor 2 personen t.w.v. 196 euro


Wat is er nu fijner dan een flinke besparing op je energierekening? Juist, een weekend lang ontspannen aan boord van de luxe cruiseferry van DFDS. Consumind verloot daarom een 3-daagse MiniCruise naar Newcastle voor 2 personen t.w.v. 196 euro.  Zo kun je direct profiteren van je besparing op de energiekosten én optimaal ontspannen. Benieuwd naar de winnaars van vorige acties? Bekijk hier alle winnaars en lees hun verhaal.      

 3-daagse MiniCruise naar Newcastle voor twee personen*

  • 2 avonden/nachten aan boord van een luxe cruiseferry
  • Live entertainment aan boord
  • Bustransfer van haven naar centrum Newcastle v.v.
  • Een dagje Newcastle
 

*Op deze actie geleden de algemene voorwaarden.


Hoe kun je mee doen?

  1. Laat je gegevens achter via de 'Actie MiniCruise naar Newcastle' actie op facebook;
  2. Klik op versturen en je gegevens worden bekend in onze database. Hiermee ga je automatisch akkoord met de voorwaarden die voor deze actie gelden;
  3. Je kunt hierna een telefoontje verwachten van een van onze energiespecialisten voor een vrijblijvend aanbod om te besparen op je energiekosten. 
  4. Onder alle overstappers wordt een 3-daagse MiniCruise naar Newcastle voor 2 personen verloot.  
  5. De prijs is geldig voor de reisperiode september t/m december 2018 o.b.v. beschikbaarheid, vrijdagen zijn uitgesloten. 

Extra voordeel voor klanten van Consumind 

Kun je niet wachten en wil je zelf dit ontspannen weekend weg zelf boeken? Dan hebben wij voor jou natuurlijk ook een mooie reis in de aanbieding. Ga op 3-daagse MiniCruise naar Newcastle incl. uitgebreid dinerbuffet vanaf €59,- p.p. in plaats van €128,95 p.p. via Consumind. Zo bespaar je per persoon nog eens €59 euro extra! Ga naar www.dfds.nl/consumind en boek jouw MiniCruise naar het bruisende Newcastle. 

Wij verwerken uw gegevens volgende de Wet Bescherming Persoonsgegevens en in overeenstemming met onze privacy policy. Wil je na het insturen van je gegevens toch niet meer meedoen aan de actie en niet meer in onze database bekend zijn? Dan kun je dit aangeven door een mail te sturen naar klantenservice@consumind.nl o.v.v. uw postcode en huisnummer of via telefoonnummer 030 - 7009 727  Wij zullen dan direct je gegevens verwijderen. Uw aanspraak op de prijs zal dan wel komen te vervallen.