Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

2016, het jaar van Consumind.

Dit jaar hebben we hard ons best gedaan om zoveel mogelijk Nederlanders te helpen met het besparen op hun vaste lasten. Daarnaast bestond Consumind 5 jaar in 2016 en dat hebben we natuurlij kniet ongemerkt voorbij laten gaan. In een vogelvlucht laten we zien wat we dit jaar hebben gedaan en hoe we jou in 2017 kunnen helpen.

Commercial Consumind

In de zomermaand augustus hebben wij ons allereerste commercial live zien gaan rondom de Olympische Spelen. Bekijk hier de commercials nog een keer! Maar eind 2016 begin 2017 zijn wij weer te bewonderen op televisie. Met deze commercials hopen we meer Nederlanders te kunnen helpen met het besparen op de vaste lasten.

Besparen op de lopende leningen

Sinds dit jaar helpen we ook op het gebied van lopende leningen en kredieten. Onze specialisten Mark en Brenda zijn dit jaar hiermee gestart en hebben al ontzettend veel mooie besparingen kunnen realiseren. Zo is er het voorbeeld van Ellen, die haar kinderen voor een hoge schuld heeft behoed.

Nieuwe logo van Consumind

Dit jaar heeft Consumind naast een tv-campagne, ook een nieuw logo gekregen. Van de 5 jaar oude butler met een serieuse strik, naar een logo met een wat lossere uitstraling. Wij zeggen; goed gelukt & missie geslaagd!  

Nu ook sim-only via Consumind

Dat een sim-only telefoonabonnement steeds vaker wordt gekozen, zal je misschien niet verbazen. Steeds meer mensen kiezen ervoor hun oude telefoon te behouden, of zelf een nieuwe te kopen en daarnaast een sim-only contract af te sluiten. Het scheelt een hoop geld. En sinds dit jaar kan je via Consumind een sim-only abonnement afsluiten. Ook in 2017 zullen wij kijken naar goede sim- only abonnementen.

5 jaar Consumind, hoera! 

Oktober 2016 bestond Consumind 5 jaar. Dit konden we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Maar wat konden we onze klanten geven, waar iedereen blij van werd. We hebben dit jaar dan ook spectaculair afgesloten en daarom hebben wij 10 weken lang voor energie-overstappers een jaar lang gratis energie verloot. De winnaars van deze fantastische actie vind je hier.

Hoeveel huishoudens zijn in 2016 geholpen?

In 2016 hebben wij weer duizenden huishoudens geholpen met het besparen op de vaste lasten zoals energie, verzekeringen, hypotheken en kredieten. Niet alleen telefonisch maar ook online hebben wij huishoudens helpen besparen. Daarnaast hebben onze financiële specialisten honderden mensen geholpen met hun vragen over de producten. Ook in 2017 staan wij natuurlijk weer voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Consumind op beeld!

Naast de commercial is ons team hard bezig geweest met het opnemen van filmpjes in onze studio en zijn onze collega’s langs de deuren geweest om de winnaars van het jaar gratis energie te verrassen. Bekijk hier alle filmpjes.

      

 

Het hele team van Consumind wenst je een goed 2017 toe, waarin je veel geld bespaart om leuke dingen mee te doen. 

Start direct met besparen!