Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Gids vraag & antwoord

Het kan zijn dat u na het bekijken van de website toch nog vragen heeft. Kijk dan eens in ons overzicht met veel gestelde vragen. Dan kan niemand u meer iets wijsmaken! Staat uw vraag er niet bij? Bel ons dan gerust  op 030 7009 727 of gebruik hiervoor ons contactformulier. Wij helpen u graag!

Consumind
Wilt u weten wat voor bedrijf Consumind is, wat u kunt verwachten van ons en wat wij van u verwachten? Dat vinden wij logisch en verstandig en daarom hebben we hier vragen en antwoorden over Consumind.

Internet
Enig idee wat het verschil is tussen MB’s en Mb/s? Of wat een splitter is? U vindt hier het antwoord op al uw vragen over internet.

Vaste telefonie
Hier hebben we de meest gestelde vragen over vaste telefonie voor u verzameld.

Digitale televisie
Wat wilt u weten over digitale televisie? Hoe het werkt, of wat de voor- en nadelen zijn? U vindt hier de meest gestelde vragen, met een duidelijk antwoord!
 
Overstappen
Als u wilt overstappen, moet u wel het één en andere regelen, bijvoorbeeld om te voorkomen dat u dubbele kosten krijgt. Lees er hier alles over.

De nota
Alle gebruikte termen op uw nota leggen we hier uit. U kunt hier ook voorbeeldnota’s bekijken.

Verhuizen
Een verhuizing is één van de meest stressvolle momenten in een mensenleven. Daarom denken wij met u mee! Hier vindt u een overzicht van alles waarop u moet letten, zodat u in uw nieuwe huis gelijk kunt internetten, bellen en televisie kijken.

Woordenlijst
Heeft u termen op uw nota gezien die u niet begrijpt? Wij hebben een woordenlijst, waarin we lastige begrippen uitleggen.