Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Welke zorgverzekering past bij jou?


Je kunt nog tot en met 31 december 2017 een groot deel van alle zorgverzekeringen in Nederland vergelijken. De premies en pakketten zijn bekend, maar welke zorgverzekering past het beste bij jouw situatie? Met de vergelijker van Consumind Finance kun je gemakkelijk de zorgverzekering kiezen die bij jou past. Je kunt hem ook meteen afsluiten. Prettig geregeld!

Mocht je er online niet uitkomen of heb je nog vragen? Dan staat onze afdeling zorg dagelijks voor je klaar om je te helpen met het kiezen van de juiste zorgverzekering. Bel ons op 030 – 7009 728.

Hoe werkt het?

Om je vergelijking te starten, vul je eerst je wensen en eisen aan de zorgverzekering in. Er worden hierover een aantal vragen gesteld waardoor wij de juiste zorgverzekeraars voor je kunnen vergelijken. Denk hierbij aan de hoogte van je eigen risico, welke aanvullende verzekeringen je wilt of welke behandelingen je denkt nodig te hebben in 2018.

Zodra je dit hebt ingevuld kom je direct bij de vergelijker terecht. Je ziet hier alle zorgverzekeringen die passen bij jouw eisen en wensen, gesorteerd op prijs. Je ziet welke de goedkoopste is en wanneer je verder naar beneden gaat zie je de duurdere zorgverzekeraar. Klik op ‘Meer informatie’ om alle informatie te zien over deze zorgverzekering. Je vindt hier de dekking, voorwaarden en alle overige informatie over de zorgverzekeraar.

Telefonisch contact

Onze zorgspecialisten helpen je telefonisch graag met het maken van een persoonlijke vergelijking. Zij zullen een aantal vragen aan je stellen, net zoals bij de online vergelijker om achter jouw wensen en eisen te komen. Aan de hand hiervan gaan zij opzoek naar de juiste zorgverzekering. Mochten zij een voordelige zorgverzekering voor je hebben gevonden? Dan zullen ze bekijken of dit voor jou de juiste verzekering is en of je kunt besparen. Zodra je er voor kiest om over te stappen, dan regelen zij dit voor je. Je krijgt dan vanzelf alle informatie toegestuurd en je overstap naar een andere zorgverzekeraar is geregeld.

Je kunt onze zorgspecialisten bereiken op 030-7009 728 op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.