Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Nieuw bij Consumind: Private Lease!


Consumind helpt en adviseert al meer dan 750.000 Nederlandse huishoudens bij het verlagen van de vaste lasten in het huishoudboekje. Voor bijna alle huishoudens is de auto een groot onderdeel hiervan door de verzekering, wegenbelasting en het onderhoud. Het sparen voor de aanschaf van een nieuwe of andere auto valt hier ook onder.

Wij vroegen ons dan ook af hoe wij, naast het verlagen van de premie voor de autoverzekering, kunnen helpen bij het besparen op het onderdeel mobiliteit. Daarom introduceren wij met trots ons nieuwe product in samenwerking met leasemaatschappij Arval; Private Lease!

Waarom Private Lease?

Nederland werd het leasen van auto’s vooral gedaan door bedrijven en organisaties maar ook onder particulieren wordt het nu steeds meer gebruikt. Private Lease is het huren van een auto voor een langere tijd. Je kan zelf bepalen of je voor een looptijd van bijvoorbeeld 2 of 5 jaar kiest. De auto wordt niet jouw eigendom maar kan gedurende de gekozen looptijd gebruikt worden. Tijdens de contractperiode betaal je een vast bedrag per maand zonder extra kosten voor een verzekering, wegenbelasting en onderhoud. In Nederland werd het leasen van auto's vooral gedaan door bedrijven, maar onder particulieren wordt het nu ook steeds populairder.

Bekijk aanbod ›

Alle kosten inclusief

Bij van Private Lease betaal je een vast bedrag per maand waarbij je geen extra kosten hebt voor wegenbelasting, onderhoud, reparatie en verzekeringen want dit is allemaal al verwerkt in het maandbedrag.

Private Lease heeft als voordeel dat je geen grote investering hoeft te doen en dat het kan flink schelen in je maandelijkse kosten. Om je hier meer inzicht in te geven hebben we een rekenvoorbeeld gemaakt waarbij we uitgaan van een Peugot 108:

Private Lease via Consumind

Wanneer je via Consumind gebruik maakt van Private Lease wordt alles voor je geregeld en profiteer je van een voordeel van maar liefst €66,- per maand. Op jaarbasis scheelt dat €792,- en daarvoor rij je in een goed onderhouden auto zonder extra kosten.

Met Private Lease via Consumind ben je van alle gemakken voorzien voor een vast bedrag per maand. Je hoeft je geen zorgen te maken over de verzekering, onderhoud en wegenbelasting.

Bekijk hier ons aanbod ›