Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Kosteloos overstappen van Vodafone naar T-Mobile

T-mobile stunt met het overnemen van Vodafone klanten die in bezit zijn van een Thuis én mobiele telefonie abonnement. Vanaf nu mag je namelijk gratis en voor niets met je mobiele abonnement overstappen naar T-mobile. Ook als je contract nog niet afloopt of je je telefoon nog niet hebt afbetaald. Mocht dat nog niet gek genoeg zijn, T-Mobile neemt ook nog eens de kosten voor contractbreuk bij Vodafone over. Dat noemen wij nog eens een actie!

Korting, korting en nog eens korting!

T-mobile biedt klanten de mogelijkheid om kosteloos over te stappen. Ze betalen niet alleen de kosten van de contractbreuk, maar geven je ook nog eens 5 euro extra korting. Daarnaast hoef je ook nog eens geen aansluitkosten te betalen. Het enige wat jij moet hebben om hier aanspraak op te maken is een Vodafone mobiel- én thuisabonnement. Het maakt niet uit hoe lang de looptijd van je contract is; al heb je hem gister afgesloten, je mag direct door naar T-mobile.

Waarom doet T-mobile dit?

T-mobile heeft in 2016 het netwerk overgekocht van Vodafone, zodat deze laatste kon fuseren met Ziggo. Om de klanten van Vodafone tegemoet te komen, biedt T-mobile dit extra voordeel. Zo voelen klanten zich direct echt thuis bij T-mobile. 

Overstappen via Consumind

Mocht je nou niet willen overstappen naar T-mobile? Dan kunnen wij samen met jou bekijken, welk abonnement geschikt voor je is bij een provider die bij jouw past. Je geeft bij ons je voorkeuren aan en wij gaan voor je aan de slag om de beste aanbiedingen voor je te vinden. Heb je een keuze gemaakt, dan regelen wij de overstap voor je. Prettig geregeld!