Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Fysiotherapie nodig in 2018? Dit kan een aanvullende verzekering voor je betekenen


Een blessure of pijn in een lichaamsdeel is altijd vervelend. Vooral als je een fanatieke sporter bent maar ook in dagelijks leven kan dit een belemmering zijn. Als je vaak naar de fysio gaat, dan weet je dat dit best prijzig kan zijn. Fysiotherapie valt dan ook niet onder de basisverzekering. Je kunt je wel aanvullend verzekeren voor de behandelingen bij de fysio. Echter is de dekking voor fysiotherapie vaak niet rendabel ten opzichte van de premie die je voor de aanvullende verzekering betaalt.

Vergoedingen voor fysiotherapie lager in 2018

De aanvullende verzekeringen voor fysiotherapie zijn in 2018 nog verder uitgekleed dan het afgelopen jaar. De vergoeding is lager geworden waardoor je mogelijk minder vergoed krijgt. Heb je op dit moment een aanvullende verzekering voor fysiotherapie? Kijk dan goed wat er verandert in de dekking. Kijk er ook naar of de aanvullende verzekering nog wel past bij je huidige situatie. Wil je een aanvullende verzekering voor fysiotherapie afsluiten? Bereken dan of de vergoeding opweegt tegen de hoeveelheid premie die je betaalt.

Onbeperkt fysiotherapie

Er zijn ook verzekeraars waarbij je een aanvullende verzekering kunt afsluiten met onbeperkt fysiotherapie. Dit is vooral handig wanneer je het hele jaar door gebruik wilt maken van deze behandelingen. Let wel op dat deze zorgverzekeraars vaak een medische acceptatie hanteren voordat ze je toelaten tot deze verzekering. De premie voor deze aanvullende verzekering kan daarnaast oplopen tot boven de honderd euro.

Kies de zorgverzekering die bij je past

De zorgspecialisten van Consumind helpen je graag bij je keuze van een nieuwe zorgverzekeraar. Zij kijken samen met jou naar de je wensen en eisen voor je zorgverzekering en helpen je bij het afsluiten van deze nieuwe zorgverzekering.

Bel ons op 030 – 7009 728. Onze zorgverzekeringsspecialisten staan voor je klaar!