Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Autorijden nergens zo duur als in Nederland


Dat Nederland het koninkrijk der belastingen is, dat zien we terug in alles. Ook in het autorijden dus. Nederlandse autorijders horen bij de Big Spenders van Europa. Rij je een diesel? Dan ben je gemiddeld €695 per maand kwijt aan je auto. Met een benzine auto is dit gemiddeld €614 per maand. Maar hoe komt dit? Wij leggen het je uit!

Belasting, belasting en nog eens belasting

Maar 13% van je maandelijkse kosten voor je auto bestaat uit brandstof. Daarnaast heb je 11% voor verzekeringen en pechhulp. Het overige percentage heeft dus te maken met onderhoud en belasting. Hieraan kun je dus niets veranderen. Wel kun je actie ondernemen op het gebied van je verzekeringen en je brandstof.

Bespaar op mijn autoverzekering

De juiste verzekering tegen de juiste premie

Nederland mag dan wel duur zijn qua belasting maar qua verzekeringen is Nederland relatief goedkoop. Wij betalen gemiddeld €71 per maand(allriskverzekering) aan onze verzekeringen. De verzekeringsmarkt is in Nederland is heel concurrerend dus de kans is groot dat je een betere deal kunt krijgen bij een andere verzekeraar. Zo heb je dus de juiste verzekering tegen de juiste premie!

Besparen op je autoverzekering met Consumind Finance

Je wilt natuurlijk niet onder- of oververzekerd rondrijden in je auto. Wij van Consumind Finance helpen je graag bij het vergelijken en het besparen op je autoverzekering. Onze verzekeringsspecialisten gaan voor jou aan de slag om de juiste autoverzekering tegen de juiste premie af te sluiten. Zo betaal je nooit teveel én ben je goed verzekerd!

Meld je aan via onderstaande knop of bel direct naar 030 – 7009 728. Onze verzekerinspecialisten staan voor je klaar om je te helpen met het besparen op je autoverzekering. Prettig geregeld!