Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Gids tarieven & berekenen

Vergelijken
Wilt u weten of u voor de juiste energieleverancier heeft gekozen? Heeft u het gevoel dat u teveel betaalt of bent u opzoek naar een energieleverancier voor uw nieuwe woning? Er zijn genoeg redenen om een vergelijking te doen, bekijk het vergelijk hier

Bespaartips
U kunt besparen door een scherper contract af te sluiten én door zuiniger met energie om te gaan. Bekijk onze bespaartips, voor handige, snel te realiseren tips.

Checklist overstappen
Overstappen naar een andere energieleverancier is eigenlijk heel eenvoudig. Bekijk de checklist overstappen om te zien welke stappen u moet ondernemen en wat u kunt verwachten bij een overstap.

Checklist verhuizen
Bent u van plan om te verhuizen en wilt u weten welke stappen u moet ondernemen om ook de verhuizing van uw energie in goede banen te leiden? Bekijk dan de handige checklist verhuizen zodat u zeker weet dat u niets vergeet.

Checklist verbruik
Enig idee wat de verbruikskosten van een wasmachine zijn? Bekijk hier het verbruik en de kosten van 18 apparaten, zodat u weet welke apparaten de energieslurpers van uw huishouden zijn.

 

Kunnen je energiekosten omlaag?