Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Consumind, Prettig geregeld.

Consumind komt op televisie! Vanaf 5 augustus, rondom de Olympische Spelen, schitteren we met de onderstaande commercial op NPO 1, 2 en 3. 

Ziet er relaxt uit he? Als je naar je favoriete programma op tv kijkt, heb je een grote kans dat je dit beeld voorbij ziet komen tijdens het reclameblok. We hebben namelijk een commercial gemaakt, waar je van het kijken ervan al spontaan ontspannen wordt.

Dat is namelijk wat we willen: dat je ontspannen en relaxt wordt. Want zeg nou zelf, tegenwoordig hebben we het druk met van alles: werk, vrienden en familie, Facebook, je kinderen, feestjes, verjaardagen, boodschappen en ga zo maar door. En dan heb je ook nog je vaste lasten: de energierekening, hypotheek, verzekeringen, mobiele abonnement, lopende leningen, je internet, televisie en vaste telefonie kosten. En dan vraag je je vast wel eens af: doe ik het wel goed? Heb ik het wel allemaal goed geregeld, zijn de voorwaarden wel goed en betaal ik niet te veel?

Consumind, Prettig geregeld.

Daar zijn wij voor, Consumind. Wij begrijpen dat je niet veel tijd hebt om al je vaste lasten uit te zoeken; de voorwaarden door te spitten; de kleine lettertjes te lezen en kijken of je ergens anders beter af bent. Wij hebben financiële assistenten in huis, die voor jou al jouw de energiekosten, hypotheek, lopende leningen, verzekeringen, mobiele abonnement en internet, tv en vaste telefonie kosten van a tot z uitzoeken. Ze kijken of je betere voorwaarden en prijzen kunt krijgen en geven je hierover advies. En wil je overstappen? Dan helpen ze je daar uiteraard ook helemaal mee. Zo heb jij er geen omkijken naar en kun je relaxt achteroverleunen. Prettig geregeld. 

Wat willen wij met de tv campagne bereiken?

We willen meer naamsbekendheid krijgen in heel Nederland, waarbij duidelijk wordt dat Consumind de financiële assistent is die je helpt op het gebied van je vaste lasten:

  • Energie
  • Verzekeringen
  • Lopende leningen/ kredieten
  • Hypotheken
  • Telecom

We geven advies en helpen met een overstap.
 

Meer commercials

De video bovenaan deze pagina is de hoofdcommercial. Bekijk hieronder de kortere commercials, die je ook op televisie te zien krijgt. 

 

 

Overige communicatie- uitingen

Je komt ons niet alleen tegen op de tv. We hebben namelijk ook speciale banners gemaakt, die op diverse sites worden getoond. 

Daarnaast besteden we uitgebreid aandacht aan deze campagne op onze social media kanalen en de nieuwsbrief. Dus like onze facebookpagina, bekijk onze video's via YouTube en blijf op de hoogte. 

Logo en pay-off veranderd

En was het je al opgevallen? We hebben ons logo en de pay-off veranderd, omdat dit meer past wat we doen en wie we zijn. We zijn je financiële assistent die alles prettig voor je regelt.  

Behind the scenes

Jeroen, onze directeur, is meegegaan voor de opnames naar Portugal, wat zeker weten geen straf was. Tijdens de opnamedagen konden ze ook nog een beetje genieten van het weer. Hier nog wat leuke foto’s van achter de schermen. Je begrijpt dat alle medewerkers van Consumind onwijs jaloers waren op Jeroen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je opmerkingen of vragen over onze commercial? Laat het ons weten! Laat een reactie achter op onze facebookpagina of mail ons op klantenservice@consumind.nl