Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.
Sluit

Consumind, je financiële assistent

Ken je ons, of denk je Consu-wie?? Wij zijn Consumind. Onze financiële assistenten helpen je van a tot z om te bekijken of je een betere keuze kunt maken op het gebied van:

 

 

Financiële assistent verzekeringen

Per onderdeel hebben wij gespecialiseerde financiële assistenten. Zo kijken de financiële assistenten van verzekeringen goed naar de voorwaarden en dekkingen. Op dit moment hebben we een speciale actie: stap je voor 3 of meer verzekeringen over? Dan krijg je gegarandeerd 10% korting op je huidige verzekeringspremie. Dus dat is ook nog eens fijn voor je portemonnee. De financiële assistent kijkt of je bepaalde dekkingen wel of niet nodig hebt, geeft daarin advies en helpt je volledig met de overstap. Prettig geregeld.

Financiële assistent energie

Vaak ben je pas bewust van je energiekosten en verbruik als de energierekening weer in de (digitale) brievenbus komt. Je bent blij als je geld terug krijgt, maar als je moet bijbetalen baal je flink. In beide gevallen kan het zijn dat je een betere keuze kunt maken voor een energieleverancier, omdat je toch een te hoge prijs betaalt per afgenomen kWh stroom of m3 gas. Of de service van de energieleverancier bevalt je niet. Wat velen ook niet weten, is dat wanneer je energiecontract afgelopen is deze automatisch overgaat in een variabel energietarief. Uit onderzoek blijkt dat dit duurder is dan als je het energietarief weer opnieuw vast zet. Onze financiële assistenten van energie kijken voor je of je nog goed zit bij je energieleverancier, of dat je een beter voor een andere leverancier en/of contract kunt kiezen. En wil je overstappen? Dan helpen we je daar ook bij. Ook als je nog een lopend contract hebt bij je huidige leverancier zorgen wij ervoor dat je kunt overstappen. De opzegvergoeding wordt dan namelijk aan je terug betaald.

Financiële assistent lopende leningen en kredieten

Een lening afgesloten zodat je je auto kon kopen, je wilde je woning verbouwen of je hebt je kledingkast goed gevuld door bij Wehkamp op krediet te shoppen. Je bent niet de enige. Veel mensen hebben een lening lopen, krediet openstaan of staan rood op de betaalrekening. Wat vaak wel zonde is, is dat er vaak hoge rentes gekoppeld zijn aan de leningen, kredieten en het rood staan. Tot wel 14%! Een financieel assistent van Consumind Finance kijkt graag voor je of de rente op je lopende lening of krediet kan worden verlaagd. Daarnaast wordt er ook gekeken of de looptijd van je lening kan worden verkort. Zo ben je eerder verlost van je schulden, wel zo fijn! En dat doen we gratis voor je. Prettig geregeld.

Financiële assistent hypotheken

Je hebt een huis op het oog, of misschien heb je een hypotheek waarvan de rentevast periode bijna afloopt. Wat je situatie ook is, onze financiële assistenten van Consumind Finance staan voor je klaar om je in contact te brengen met een onafhankelijke hypotheekadviseur. We bepalen eerst of het zinvol is om een gesprek met een hypotheekadviseur aan te gaan. Is dat het geval, dan maken we een afspraak, waarbij het eerste gesprek gratis is. Besluit je verder te gaan met de hypotheekadviseur dan betaal je voor zijn/haar diensten. De kosten hiervoor worden uiteraard eerst met je besproken. Zo weet je waar je aan toe bent.

Financiële assistent telecom

Je hebt vast een mobiele telefoon, misschien wel met internet. En voor thuis heb je ook internet, digitale televisie en wellicht een vaste telefoon. Ook voor deze vaste lasten kunnen onze financiële assistenten je helpen. We hebben daarvoor al een handige pagina gemaakt, waar aan de hand van je postcode, meteen de beste aanbiedingen worden getoond. Hulp nodig? Dan staan onze financiële assistenten van telecom voor je klaar.

Mijn.Consumind handig voor u en de financiële assistenten

Speciaal voor onze klanten hebben we Mijn.Consumind ontwikkeld. Dit is een persoonlijke beveiligde portal waarin de gegevens van je energiecontracten, verzekeringen en overige vaste lasten worden bijgehouden. Wij sturen, wanneer je contract afloopt of je een betere keuze kunt maken, een mail. Je hebt makkelijk inzicht in al je contracten en hoeft je er geen zorgen om te maken. Onze financiële assistenten helpen je met het maken van een goede keuze en een eventuele overstap. Zo weet je dat alles goed zit. Prettig geregeld.

Hoe is het begonnen?

Consumind is opgezet door de directeuren Krijno Verbruggen en Jeroen Vissers. Krijno heeft destijds Jeroen geholpen met het uitzoeken van zijn energienota en gaf hem het advies om over te stappen van energieleverancier. Dat was het moment dat de heren dachten: er zullen mensen zijn die net als Jeroen het lastig vinden om dit uit te zoeken, die moeten we gaan helpen. Even later is Consumind ontstaan.

Het begon bij het advies geven op het gebied van energie, kort daarna ook voor telecom. Tegenwoordig zijn er ook financiële assistenten op het gebied van verzekeringen, hypotheken en leningen die het team versterken. Onze financiële assistenten staan te trappelen om voor je aan de slag gaan. Waar wacht je nog op? Schrijf je in bij Consumind en we helpen je gratis. Ga terug naar de Consumind homepage